Vanwege het Coronavirus zijn wij momenteel enkel geopend voor take away.

Daarnaast bezorgen wij onze taartjes nu ook bij je thuis. Bel ons op 06-27328257 of kijk op de kaart voor meer informatie.

Welkom bij Inspire Coffee Company Bergen op Zoom

Get Inspired! Met uitzicht op de Peperbus kun je genieten van de lekkerste koffie, verse thee, milkshakes en verse vruchtensappen in het centrum van Bergen op Zoom. We hebben natuurlijk ook lekker gebak, donuts en andere lekkernijen voor bij de koffie of thee!! Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om te kiezen voor glutenvrije of lactosevrije opties voor zowel onze Lattes als voor onze ontbijt en lunch mogelijkheden. We importeren onze eigen verschillende bonen en gebruiken als onze House Blend koffie van Caffenation waardoor je altijd kunt genieten van de beste kwaliteit koffie.

Wil je lekker onderuit hangen op de bank? Het kan bij ons! Zoek je een werkplek of wil je in alle rust achter je laptop het internet op? Het kan bij ons! Wil je het nieuws van vandaag uit de krant halen? Het kan bij ons! Probeer ook ons terras op de binnenplaats eens. Een hele fijne plek om tot rust te komen.

Heb je onze koffie al voor thuis? Kijk dan op Facebook of Instagram om een beetje van onze sfeer te genieten.

Heb je vragen, plannen of inspiratie te delen of nodig? Aarzel dan niet om contact op te nemen via e-mail, telefoon of gewoon bij ons in de zaak.

Dus voor lekkere koffie, verse thee, verse vruchtensappen, gebak, donuts, milkshakes, ontbijt, lunch en nog veel meer zien we je snel bij Inspire Coffee Company Bergen op Zoom!

Openingstijden Inspire Coffee Bergen op Zoom

Dag Openingstijden
7 dagen per week 10:00 tot 16:30 uur
Op zon- en feestdagen 12:00 tot 16:30 uur

Take Away en Bezorg Menu van Inspire Coffee Company Bergen op Zoom

Contactgegevens

Inspire Coffee Company Bergen op Zoom
Zuivelstraat 9
4611 PD Bergen op Zoom

Telefoon:06-27328257
Email: bergenopzoom@inspirecoffee.com