Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Graag stel ik me even voor. Mijn naam is Astrid Brouwers en ik kom uit een grafisch gezin.

Anders kijken en liefde voor de natuur zijn bij mij met de paplepel ingegoten.

Ik woon in Halsteren en ben dus vaak op de Brabantse Wal te vinden.
Je hoeft niet ver te reizen om al mooie dingen te vinden. Zelfs in je eigen achtertuin is er al veel leven te vinden.

Ik hou van de rust in de natuur en leg deze graag vast. Met name dieren, groot en klein, zijn mijn favoriete onderwerpen. Prachtig om te zien hoe de natuur zich aanpast en ontwikkelt.

Naast mijn vrije werk maak ik ook fotos in opdracht. In de binnenstad vanBergen op Zoom is mijn kleine fotostudio te vinden. Hier maak ik voornamelijk portretten van newborns en peuter/kleuters. Ook honden brengen regelmatig een bezoekje.

Kinderen en honden fotografeer ik ook graag in de natuur, maar het is fijn te weten dat je met slecht weer altijd kunt uitwijken naar de studio.

De wanddecos die tijdens de expo in Inspire Coffee Company Bergen op Zoom hangen zijn tevens te koop. Ander werk van mijvoor aan de muur is te vinden op www.astridbrouwers.werkaandemuur.nl Andere producten van mijn fotos, zoals wenskaarten en fotoblokken zijn te vinden bij Kweek Conceptstore Zuivelplein 3a te Bergen op Zoom.

Voor meer informatie over mijn werk of voor het boeken van een fotosessie kunt u contact opnemen via: acc-fotografie@ziggo.nl