Je eigen Inspire Coffee?

Al sinds 2008 timmert Inspire Coffee Company aan de weg. De eerste 8 jaren in Breda. Sinds 2016 is de eerste franchise vestiging geopend in Bergen op Zoom. Er werken er nu aan om de komende jaren verder uit te breiden. Samen is toch alles leuker?
Heb jij gastvrijheid in het bloed zitten. Hou jij er van om gasten te laten genieten? Droom jij ook van je eigen koffiezaak? Dan is dit je kans. Inspire Coffee Company biedt nu de mogelijkheid tot franchise.
Wat houdt dat in?
Jij opent je eigen koffiezaak en wij helpen je met al onze kennis en ervaring aan een vliegende start. Al vanaf het eerste moment zijn we betrokken bij alle stappen die je neemt om je droom waar te maken. Zaken zoals het maken van je ondernemersplan en het zoeken van je locatie zijn natuurlijk leuker om samen te doen. Ook hebben we een trainingsschema voor je zodat je goed voorbereid open kunt.
Wat heb je nodig om een eigen Inspire Coffee Company te kunnen openen:
  • Een heleboel energie
  • Passie voor gastvrijheid
  • Passie voor kwaliteit
  • Ervaring in de horeca is gewenst maar niet noodzakelijk
  • Eigen vermogen van minimaal €30.000,-
Heb je zin om meer te weten? Neem dan contact op via onderstaand formulier. Ik neem dan snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een kopje koffie.